Създаване, редактиране или изтриване на потребител
За да добавите потребител, следвайте тези лесни стъпки: Отидете в секцията „Моят профил“, след това кликнете върху „Потребители“ и накрая върху бутона „Нов потребител“.
За всеки потребител предоставете следната информация:
- Име и фамилия
- Имейл адрес
- Тип достъп
- Имоти, до които този потребител ще има достъп
- Секции, до които този потребител ще има достъп
Потребителят ще получи покана, за да потвърди акаунта си и да създаде своята парола. В случай че добавите потребител, който вече има акаунт на наемодател, той ще бъде автоматично свързан с вашия акаунт, без да е необходимо допълнително потвърждение.
По всяко време имате възможност да активирате или деактивирате потребител според вашите нужди. Този процес ви позволява да управлявате ефективно потребителите, свързани с вашия акаунт, като им предоставяте конкретни нива на достъп и лесно ги интегрирате във вашия екип.
Редактиране на потребител
Ако желаете да редактирате съществуващ потребител, отидете в секция „Моят профил“, след това „Потребители“, кликнете върху действието „Редактиране“ вдясно от съответния потребител, направете необходимите промени и след това кликнете върху „Запазване“.
Изтриване на потребител
За да изтриете потребител, отидете в секция „Моят профил“, след това „Потребители“ и кликнете върху действието „Изтриване“ вдясно от съответния потребител.







